PIESE DE ORIGINE PENTRU COMBINE

PIESE DE ORIGINE PENTRU COMBINE AUTOPROPULSATE DE RECOLTAT FURAJE

FILTRE: PREZENTARE GENERALĂ

Alege doar filtrele de origine John Deere - testele noastre arată că unele filtre universale permit să treacă de până la 100 de ori mai mult praf în motor sau în ulei.

                                          

Filtre AdBlue

Filtrele de ulei John Deere sunt special concepute pentru a prinde particule mici precum murdăria și alți contaminanți înainte de a vă polua motoarele. Uleiul murdar vă va încetini ducând la o productivitate mai mică și la intervale de service mai scurte. Acesta este motivul pentru care filtrele John Deere sunt testate pentru a vă asigura că captează mai mult praf decât filtrele de calitate inferioara.

          

Filtre ulei de motor

Filtrele de ulei John Deere sunt special concepute pentru a prinde particule mici precum murdăria și alți contaminanți înainte de a vă polua motoarele. Uleiul murdar vă va încetini ducând la o productivitate mai mică și la intervale de service mai scurte. Acesta este motivul pentru care filtrele John Deere sunt testate pentru a vă asigura că captează mai mult praf decât filtrele de calitate inferioară.

                                           

Filtre de combustibil

Piesele de origine John Deere sunt proiectate pentru a asigura maxima excelență in exploatare a utilajului dvs.
Filtrele de combustibil John Deere protejeaza motorul de murdărie și il mențin funcțional la performanțe optime, eliminand particulele si impuritatile.

                           

Filtre de aspirare

Filtrele murdare pot creşte consumul de combustibil cu până la 5%, deci este foarte important să schimbaţi filtrele la timp! Nu rsica! Alege doar filtre de origine John Deere!

                                               

Aceste produse trebuie predat unui colector autorizat după utilizare!

Viziteaza-ne pe IPSO P@rts pentru mai multe piese de origine: https://www.ipso.ro/parts-shop/categorie/filtre?pagina=1

 


Ipso Parts

23 Blog posts

Comments