Ulei John Deere

Ulei. Lubrifianti. Nu risca! Alege doar uleiul de origine !

Creați pentru utilaje de teren, lubrifianții John Deere te ajută să valorifici la maximum utilajele tale - performanță mai bună, costuri mai mici și durată de viață mai lungă.
ULEI DE MOTOR – PLUS-50™ II
Ulei de motor premium, soluție pentru întregul parc de mașini, dar și pentru motoare cu emisii reduse. Perfect pentru cele mai exigente cerințe și temperaturi extreme de funcționare. Permite intervale de schimb prelungite de până la 750 de ore*.

ULEI DE MOTOR – TORQ-GARD™
Ulei de motor cu interval standard, proiectat pentru controlul nămolului și reducerea coroziunii la motoare diesel până la Etapa III A.
ULEI PENTRU ANGRENAJE – EXTREME-GARD™
Ulei de transmisie de înaltă presiune la tractoare, pentru lubrifierea eficientă a transmisiilor mecanice și a cutiilor de viteze.
ULEI HIDRAULIC DE TRANSMISIE – HY-GARD™
Poți fi liniștit: formulă exclusivă John Deere de înaltă presiune, cu vâscozitate adecvată pe un interval larg de temperatură. Hy-Gard™ depășește JDM J20C și testele de uzină John Deere.

AGENT DE RĂCIRE – COOL-GARD™ II
Agent de răcire premium John Deere, perfect pentru toate echipamentele dumneavoastră și de asemenea, pentru pompe, generatoare, compresoare și vehicule rutiere. Intervale de schimb prelungite de până la 6 ani/6.000 de ore.
VASELINA GREASE-GARD
Este ideală pentru a proteja rulmenții, arborele de antrenare și toate celelalte părți mobile unde este necesară unsoarea.

Întrucât utilajul tău merită o protecție de cea mai bună calitate, John Deere a conceput uleiul de motor Plus-50 II premium pentru a asigura maximmum de protectie motoarelor, mai bine decât orice ulei existent in piata. Plus-50 II protejează până la 500 de ore, atunci când este folosit cu filtrele John Deere în motoarele John Deere *, economisind bani pentru întreținere și oferind un plus de liniște sufletească.

 

Viziteaza-ne pe IPSO P@rts : https://www.ipso.ro/parts-shop/categorie/ulei?pagina=1


Ipso Parts

23 Blog posts

Comments