Cum să determini Universul să îţi îndeplinească dorinţele?

Odată ce te-ai decis să începi să îţi schimbi viaţa, ai hotărât ce ţi-ai dori să experimentezi, e timpul să îţi formulezi dorinţele astfel încât să permiţi Universului să le împlinescă.

1. Cum începe formularea dorinței tale?

- pentru a convine 'Universul' să îți ofere ce îți dorești,  e nevoie sa ii spui ce vrei, NU ceea ce NU îți dorești sau de ce anume te temi.

- formulează dorinţele într-o manieră pozitivă, concentrându-te pe ce îţi doreşti, nu pe ceea ce nu îţi place sau vrei să eviţi.

De exemplu: 

“Sunt încântat de job-ul meu actual, mi se încurajează creativitatea şi iniţiativa”

“Sunt fericită alături de partenerul meu ideal”

“Sunt sănătos, plămânii mei sunt curaţi şi respiră uşor”

“Mă simt sexy în corpul meu sănătos şi suplu” 

2. Simte energia

Universul nu răspunde cuvintelor noastre ci vibraţiei pe care o transmitem!

Nu contează ambalajul în care împachetezi dorinţa , în hârtie de ziar sau în cel mai scump celofan strălucitor. Ceea ce contează este vibraţia care emană prin ambalaj.

In Kybalion, a treia Lege Universală  este Legea Vibraţiei : “Intregul Univers este doar  vibraţie”.

    *  Nu poţi să te simţi bătut de soartă, înspăimântat sau nervos şi să aştepţi să ai linişte şi bucurie în viaţa de zi cu zi. Aceste frecvenţe sunt mult prea îndepărtate una de alta.

3. Atenţia este îndreptată asupra ta sau asupra altora?

Sunt două aspecte pe care e nevoie să le cunoştem de la început în legătură cu acest subiect:

  • Nu putem implica Universul în încercarea noastră de a schimba comportamentul altcuiva, pentru a ne îndeplini propriile dorinţe

Intotdeauna e nevoie să deţii ceva înainte de a-l putea schimba. A ne asuma responsabilitatea pentru viaţa noastră e una dintre cele mai mari lecţii pe care le învăţăm în această realitate tridimensională. 4. Universul nu ţine partea nimănui

Tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, circumstanţele, mediul înconjurător, persoanele cu care interacţionăm, totul e doar o oglindă pentru ceea ce se întâmplă înlăuntrul nostru.

Nu există accidente şi nu suntem victime.

Universul nu ţine cu nimeni în mod special, nu garantează fericirea numai unui grup ales, de elită. La un nivel mai înalt noi alegem să co-creăm circumstanţe specifice care să ne ajute să evoluăm şi să ne expandăm prin învăţarea de noi şi noi lecţii. Dorindu-ne ca cineva să dispară din viaţa noastră sau să fie schimbat, transformat, într-un mod miraculos în altcineva, este ca şi când am refuza darul pe care ei au venit  să ni-l ofere, conform unei înţelegeri sau a unui aranjament prealabil.

  • Odată ce ai trecut printr-o experientă cu inima deschisă şi cu intenţia de a învăţa lecţia pe care o conţine, vei descoperi că persoanele cu care erai în conflict sau pe care nu le suportai înainte, dispar din viaţa ta , într-o formă sau alta: se mută mai departe, îşi schimbă locul de muncă şi nu mai sunteţi colegi … sau se schimbă pentru a se potrivi noului tău nivel de vibraţie. Acesta este singurul mod în care putem cu adevărat să schimbăm pe cineva, cu adevărat.

 

5. Iţi asumi responsabilitatea pentru viaţa ta?

       * Nu poţi schimba nimic din ceea ce nu este al tău. A deţine ceva, a-ti asuma acel lucru, înseamnă să fii responsabil pentru el.

 

“Momentul în care îţi asumi responsabilitatea pentru tot în viaţa ta, este momentul în care poţi să schimbi orice în viaţa ta” Hal Elrod
  •  De câte ori consideri că altcineva sau altceva este vinovat pentru starea în care te afli, alegi rolul de victimă, eşti doar un efect şi nu o cauză.
  • Formulează-ţi dorinţele menţinând focusul pe ce poţi schimba, necomparându-te cu nimeni altcineva. Nu îţi da puterea altora şi nu lăsa ca fericirea ta să depindă de orice alt factor decât de tine însuţi.

 

Via: https://www.quantumcoaching.ro/cum-sa-formulezi-dorintele


Deea Andreea

2 Blog posts

Comments