Simţi că nu ai niciodată destul timp pentru toate? Consiergo îţi dăruieşte timp

Se apropie luna cadourilor, o perioadă încărcată, dar magia sărbătorilor ne aduce mereu aminte de ceea ce e important, cu adevărat: timpul petrecut cu cei dragi.

Tot magia sărbătorilor ne ajută şi să uităm de coşmarul pregătirilor de dinainte – goana după cadoul perfect, coşurile încărcate de cumpărături, ziua aceea întreagă de sâmbăta în care te-ai străduit să împodobeşti casa cu luminiţe sau timpul pierdut în căutarea

 

Chiar şi cei mai organizaţi dintre noi se pot confrunta cu lipsa timpului în această perioadă a anului.

Cum îţi fac serviciile concierge viaţa mai uşoară?

Ajutor la cumpărături şi aranjarea casei sau a grădinii. Consiergo te scapă de grija cumpărăturilor, amenajării şi împodobirii şi îţi poate aduce chiar un brad împodobit la uşă. Atât de simplu!

Ajutor la pregătirea mesei de Crăciun. Consiergo îţi poate livra, la timp şi conform cerinţelor tale, o masă completă de Crăciun. Sau îţi poate aduce acasă un chef bucătar care să satisfacă toate poftele culinare ale familiei. Dacă vrei să faci o bucurie şi părinţilor, ai posibilitatea să îi ajuţi prin livrarea cumpărăturilor sau chiar a preparatelor tradiţionale pentru masa de Crăciun.

Ajutor în alegerea şi achiziţia celor mai potrivite cadouri pentru cei dragi. Consiergo are soluţii pentru orice tip preferinţe – fie că vorbim de cele mai recent lansate jucării pentru copii, de experienţe precum lecţii de yoga cu trainerul preferat sau de cadouri mai puţin obişnuite, ca o întâlnire online cu o personalitate importantă pentru cineva drag ţie.

În final, tot ce îţi rămâne de făcut este să te bucuri de lucrurile simple, pentru ca Consiergo îţi dăruieşte, anul acesta, unul din cele mai nepreţuite cadouri: timp. Timp să petreci mai multe clipe minunate cu familia, timp să citeşti povestea aceea copiilor înainte de culcare, timp să te relaxezi şi să te bucuri de tot ceea ce ai.

Poţi beneficia de toate acestea dacă contactezi echipa Consiergo la 0737.410.000 sau email: office@consiergo.ro

CONSIERGO este prima companie full-service de tip concierge din România, cu un portofoliu impresionant de clienţi, peste 150 de furnizori de top din toate domeniile, şi expertiza internaţională prin intermediul partenerilor din Paris, Monte Carlo şi Londra.

Compania oferă o gamă variată de servicii premium de concierge, din domenii precum: Business Personal, Lifestyle Wellness, Casa Administrativ, Recomandări Medicale şi Turism Evenimente.

Cu o echipă cu peste 15 ani de experienţă în aria de activitate şi o abordare profesionistă şi personalizata a serviciilor, CONSIERGO şi-a câştigat aprecierea în rândul clienţilor săi, având în portofoliu nume importante din România şi din străinătate.


Jessica Myers

9 Blog posts

Comments