Implica-te acum

Informarea fara actiune este ca un medic care nu profeseaza.
Cat de importanta este implicarea ? Cititi va rog acest articol.

Implica-te acumAcum ca ai inteles ca este necesar schimbarea gandirii, si deasemenea este necesar sa fii cat mai bine informat, mai este necesar si sa te decizi sa te implici.Amanarea este o boala care aduce doar necaz oamenilor.

Viata trece foarte repede si anii zboara. Daca nu faci totul la timpul lui nu vei avea decat regrete.

Gandeste-te daca ai fi facut aceasta activitate de care vorbesc, bani inapoi din cumparaturi, (sau celelalte) in urma cu 10 ani, unde erai acum?

Amanarea este o boala rea, pentru ca daca stim ce avem de facut si nu facem , vom pierde, si deasemenea este o boala pentru ca ne desparte de visul si scopul nostru.Amanarea se inlocuieste cu actiunea cat mai rapida. Daca ne-am convins ca e bun ceea ce avem de facut, trebuie sa facem cat de repede.Un exemplu:

Mergem la medic si ne spune ca avem o anumita boala si trebuie sa facem un anumit tratament. Daca amanam sa facem acel tratament, vom scapa de boala ? Cu siguranta nu.

Asa este si in domeniul financiar. Daca nu incepem sa facem o anumita activitate care e necesara, nu vom scapa de insuficienta financiara.Daca doresti sprijinul meu incontinuare, iti stau la dispozitie.Cu stima

Vasile Duma

 


Duma Vasile

4 Blog posts

Comments