Informarea si importanta ei

Daca ne informam stim, daca nu ne informam de unde sa stim ? Vom visa noaptea? <br>Cade asa stiinta pete noi si ne inunda fara sa vrem ? <br>Citeste acest articol.

 

Informeaza-te

 

Acum după ce am vazut ca trebuie sa ne schimbam gandirea si se poate sa facem ceva, trebuie sa mergem mai departe.

 

Urmatorul pas este informarea .

Nu putem sa facem ceva benefic daca nu ne informam. In primul rand trebuie sa stim ce vrem. Vrem sa ne ingrasam sau sa slabim? Cautam informatii in domeniul acesta. Vrem sa avem mai multi bani? Cautam informatii in domeniul acesta.

 

Informatia este foarte important de la cine o luam . Daca vrem sa devenim medicamente nu invatam medicina de la un mecanic auto. Dacă vrem sa avem succes financiar nu ne informăm de la cei care au insucces financiar.

Oameni de succes financiar si care vor sa nu invete sunt si aici in Romania, cunoscut si eu multi, care vor sa ne ajute.

 

Deci in legatura cu informatia primul lucru este sa o asimilam de la cine trebuie.

 

Un alt lucru important este cand si cat timp luam informatie. Daca nu informam cand si cand, nu ne va ajuta mai de loc. Este foarte important sa nu informam cat de mult. Sa citim mult, sa discutam cu indrumatorul, sa ascultam material audio, sa urmarim material video, toate acestea cat de mult.

 

In aceasta activitate lucrurile au ordinea stabilita pe care nu avem voie sa o schimbam si sa facem pasii la randul lor.

= Sa ne schimbam gandirea

= Sa ne informam cat de mult

= Vom trece apoi la urmatorul pas.

 

Vu toata stima

Vasile Duma

 


Duma Vasile

4 Blog posts

Comments