Care este povestea Lavandiere?

Lavandiere a luat nastere dintr-un vis cu ochii deschisi, dorinta, pasiune, creativitate si multa munca. Planul initial a fost refacut, revizuit, renascut, pana a ajuns la ceea ce este astazi, insa modificarile nu au incetat si lucruri noi o sa apara mereu.

Afla povestea lor, care este cea mai dificila provocare cu care se confrunta in aceasta perioada si solutiile implementate pentru continuarea activitatii

 

Care este povestea Lavandiere?

Lavandiere a luat nastere dintr-un vis cu ochii deschisi, dorinta, pasiune, creativitate si multa munca. Planul initial a fost refacut, revizuit, renascut, pana a ajuns la ceea ce este astazi, insa modificarile nu au incetat si lucruri noi o sa apara mereu.

 Produsele noastre au pornit din doua mari pasiuni: crosetatul, ceaiul baut in serile linistite si cafeaua in zilele in care aveam nevoie de energie. Atat ceaiurile cat si cafeaua au arome puternice si deosebite facute sa se potriveasca oricarui gust. Am simtit ca pe langa ceai si cafea trebuie sa oferim clientilor nostri si accesoriile necesare asa ca au aparut canile, ceainicele si infuzoarele. Puntea de legatura dintre cele doua categorii atat de diferite la prima vedere sunt canile, ceainicele cu hainute crosetate si suporturile de cani lucrate tot manual. Cu produsele crosetate, posibilitatile sunt nemarginite. Jucariile crosetate au fost prima iubire atat personal cat si profesional, apoi ne-am indreptat catre brelocuri crosetate, ornamente de Craciun crosetate, martisoare crosetate, pernute crosetate si pregatim mereu si alte surprize.

 
Cadouri handmade crosetate cu suflet
 

Produsele se vor schimba, vor aparea variante imbunatatite si modele noi sperand intotdeauna sa ne incantam clientii si sa atragem altii noi. Munca noastra nu se va termina niciodata, iar imaginatia si creativitatea ne ajuta mereu sa producem lucruri noi.

 

Care este cea mai dificila provocare pe care o intampinati in acest moment?

Cea mai mare provocare pe care o intampina acum Lavandiere este posibilitatea de promovare, de expunere la un public mare

 

Care este o solutie pe care ati implementat-o pentru a continua activitatea?

In aceasta perioada am adaugat noi produse, noi categorii, reduceri.


Florentin

3 Blog posts

Comments